Thursday, May 5, 2011

Kenapa Tak de Gambar Manik....

Buat semua teman-teman, kawan-kawan, adik-adik, kakak-kakak, abang ada ke abang nak baca belog ni? macam tak de je kan

Harap maaf le, lama sesangat le tak meng update belong ni...

bukan nya lupa. cuma kadang-kadang cak cukup masa...

Bahan dah banyak dibuat koleksi...
tapi sampai hari ni masih terperap kat dalam pc.

Tunggu masa yang sesuai...

Masa buat ayat-ayat cinta ini, effa tengah training excel kat PJ.
Rasanya kalau dok office tak dapat le nak bermadah kata ye..

Apa-apa pun terima kasih kerana menanti.

 

No comments:

Post a Comment