Tuesday, February 11, 2014

Aktiviti Ke2 - Melawat Project KLIA 2.

Tower

 Balai ketibaan & berlepas agaknya.
 

Petugas yang bukan tugasnya disini.
Acting je ni...

Dulu ada gak Training Ticketing Kat MAS tapi tak Berjaya.
Acting je... Bila lagi lepas ni x de la...
 
Ada gaya tak?

Me & My Boss.

Saturday, February 8, 2014

Manik terbaru tahun 2013

Berikut adalah gambar terbaru manik tahun 2013. Jom ramai - ramai saksikannya.

Aktiviti 1 Cinema Day Northern 4 Feb 2014.

Bertolak Dari Office Jam 12.45 tengahari - Berehat sebentar di Sungkai
Minum Cendol Sungkai - Hari panas oh sedapnya.... 
 
Sampai ke Destinasi Hotel Easten - Lega... 
 
Operasi Bermula - Cinema 2 You Northern Region Staff... 
 
Cinema - Robocop Layan juga la...
 
 Habis Acara - Kelaparan, kami makan dulu.
 
Beraksi di Jambatan Ke 2 Pulau Pinang - Sebelum dibuka untuk laluan
Orang ramai. Pose macam cun memasing ni!
 
Lagi nasib tak de Entiti kat belakang - Pose Tengah Malam kot.
Gaya menawan ganaz dari kami.
 
Habis dah 2 hari 1 malam berada di Penang ni.
Terima kasih pada semua yg membantu dalam program
"CINEMA DAY 2 YOU - NORTHERN REGION"
 
Sebelum pulang ke HQ - kami dijamu makan di
"Restoran Pen Mutiara @ Wisma Nelayan - Bayan Lepas"
Sedap gilerrrrsss....
 
Perut kenyang perjalanan bermula - oh mata kuyu mengantuknya...
Bye semua - jumpa dilain hari. 

Sunday, June 23, 2013

Manik di pangkal lengan.

Pertama Kali jahit manik dipangkal lengan. Pening gak nak cari idea.

Boss duk bising Kat staff time ni aku dok update status Kat blog. Khas buat semua teman yg dah Lama rindu nak Baca citer manik ni.

Monday, March 18, 2013

Manik di Kain Sutera....

Tengok je Baju ni...terpesona.

Kain sutera mesti harganya mahal kan....

Tak sampai hati nak tanya pada tuan punya badan.... (malu *-*)

Sejenak terpandang terus datang Ilham....

Wah Tak sabar rasa nak siapkan....

Saksikanlah Dunia.... Hasil dari Air tangan ku...








Sunday, March 17, 2013

Terkadang kita lupa....

Menjadi seorang manusia itu bukanya mudah...................

Banyak halangan dan rintangan yang harus kita lalui setiap hari....

Malah setiap waktu......

Pertama kita harus melawan hawa nafsu.

Nafsu makan - memang susah sangat dikawal.

Tapi kalau tak di kawal - Obes la pulak.

Berikut senarai makanan untuk seminggu bagi sesiapa yang ingin turunkan berat badan...

Mampukah?

Terserah.... "Usaha tangga kejayaan" *_*

Tuesday, March 12, 2013

BILA DAH MASUK ICT...

March 2013.

Bulan Migrator.... 

First time dalam hidup buat benda-benda IT.

Susah pada awalnya, tapi akhirnya berjalan dengan lancar.

Bagi staff yg  memang buat kerja ICT memang laju ler... (harap jangan la nak  berlagak pandai)

Tak de la, sesekali korang buat kerja Sexsitery ni - Mampu! (dengan muka marah) :\

Banyak karenah dia orang ni, maklum lah dah pandai....

Bila dah Migrated mula la pening - tak boleh email lah, tak boleh print la, tak boleh pergi sherpoen lah...

Bila orang buat kerja x nak tanya.... bila dah tak boleh buat apa - mula macam cacing kepanasan.

Saksikanlah aksi kami semasa kerja-kerja me-Migrator kan semua PC...