Thursday, November 29, 2012

Koleksi Manik Untuk Hari Raya 2012.

Selamat Datang Semua, Terima Kasih kerana masih sudi menjengok belong manik-manik cinta. Koleksi Hari Raya sudah di siarkan untuk tatapan semua, tapi masih ada lagi beberapa helai baju yang masih ada dalam simpanan. Mari kita lihat corak-corak yg terkini dalam koleksi Manik-manik Cinta.
Walau pun tinggal 3 hari lagi dah nak cuti Raya - Sempat Jugak menyiapkan baju ni.

Simple tapi mampu menaikkan seri baju - yang pada asalnya kosong.

Ok tak?

Warna baju yg suram menyebabkan - Akak ketandusan idea.

Memang minat giler ngan corak ni- I like.

Letak sedikit je manik- terserlah juga.

Dalam bilik meeting dapat idea untuk baju ni. Mesti masa tu tengah mengelamun.

Lembutnya warna kain ni - tak sanggup nak rosakkan dengan manik yg berwarna terang.
 
Ni warna kain yang mampu memberi ketenangan jiwa - masa tengah jahit manik.
Kalau pakai warna ni - tapi tengah busy kat office - memang x tenang.

Jangan percaya teori diatas - tapi kalau nak practik kan juga - sebarang kesilapan technical dibawah tanggung jawab diri sendiri.

Wah! cuba closed-up. Perh cam photografer la pulak.

Idea tak datang dengan sendirinya.

Macam pernah ku lihat - tapi dimana ye.

Jiwa kacau - tu yang nak cepat siap.
Agak-agak nak bunga cantik & kemas tolong hantarkan baju anda setahun lebih awal.

Haaaaa! Mampu ko buat cam ni?

Ni pun copy cat dari majalah mana tah - bukan akak yg ciplak - tuan punya badan yg requested.
Akak cuma bertindak mengikut arahan je dik non.

Baju ni comel - macam tuan punya badan.
Badan sapa?
Carilah sendiri.....

Tu dia nampak bunga rose tu - susah tu nak bagi tegak berdiri.


Last sekali - layan kan je....

No comments:

Post a Comment